none

The Stand-Up Club

avondvullend programma
The Stand-Up Club is een avond vol humor. Op 19 maart 2008 vond in Rotown te Rotterdam de eerste editie plaats met o.a Patrick Laureij. Niet lang daarna streek deze club neer in o.a. Kantine Walhalla op Katendrecht te Rotterdam, maar ook op diverse andere plekken door het land. Van festivals als Paaspop en Oerol tot clubs, theaters en bedrijfsevenementen.
Een avond in The Stand-Up Club bestaat uit drie top comedians en een MC (host). Misschien zie je daar ook ineens Peter Pannekoek, Javier Guzman of Theo Maassen! Deze geweldenaars onder de comedians stonden eerder in een line up van The Stand-Up Club om bijvoorbeeld wat nieuw materiaal uit te proberen voor hun aankomend programma of gewoon, omdat het daar heel fijn is om op te treden!

Met niets meer dan een microfoon brengen zij hun beste grappen en verhalen op het podium. Dan weer hard en meedogenloos, dan weer licht en ontroerend. Wordt er gelachen? Zeker! Moet je soms nadenken? Ook dat! Stand-up comedy in optima forma. Dit kan tevens op 'maat' en aangepast aan de wensen van een klant. Neem contact met ons op voor een eigen Stand-Up Club avond op locatie, in uw theater, club of festival.

Lengte: 1,5 uur
Prijs in overleg

Ga hier naar de website van The Stand-Up Club.

Downloads

Download hier een biografie en diverse persfoto's.

Speellijst

Boekingsformulier