none

Teun van den Elzen

stand-up comedian
Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award en de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Hij speelde op Lowlands, het Utrecht International Comedy Festival en Paaspop. Inmiddels bestormt hij wekelijks het podium van Club Haug. Als presentator verzorgde hij de seizoenspresentatie van Theater Diligentia en de D66 Pride eindejaarsborrel.

In 2019 sloot hij het jaar af met een dubbele winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival door de jury- en de publieksprijs in de wacht te slepen. De jury roemde de hoge grapdichtheid van zijn programma, dat door Jacques d’Ancona (Dagblad v/h Noorden) als ‘puur cabaret' werd bestempeld.

Uit het Griffioen/Zuidplein juryrapport:

“Het spel van Teun van den Elzen is energiek en prettig om naar te kijken en hij heeft een goede timing. Door zijn persoonlijke leven te vervlechten met engagement én de grenzen van de grap op te zoeken, laat Teun zien dat hij veel in zijn mars heeft.”

Downloads

Download hier een biografie en diverse persfoto's.

Speellijst

wo 30 sep '20
Castricum
Comedy Night
Comedy Night Castricum
wo 7 okt '20
Naaldwijk
Westland Theater De Naald
Rabo Talenten Concours
za 10 okt '20
Amstelveen
Theater Griffioen
Griffioen / De Stoep Festival
wo 14 okt '20
Leeuwarden
Neushoorn
Comedytunes
vr 23 okt '20
Voorstelling met winnaars grote festivals
do 29 okt '20
Castricum
Comedy Night
Comedy Night Castricum
za 31 okt '20
Leeuwarden
Stadsschouwburg De Harmonie
Cabaret Café