Bedrijfsoptredens

maatwerk, training, dagvoorziting
Maatwerk & bedrijfsoptredens
Een afscheid van een collega kan perfect worden bijgezet door een comedian. Zij kunnen ‘maatwerk’ leveren. De comedian kan zich laten briefen middels een telefonisch, danwel gesprek ter plekke. In sommige gevallen zou de artiest een middag - wel dan wel niet anoniem - mee kunnen lopen op bijvoorbeeld een katoorsafdeling of in een fabriekshal. Met de gewonnen informatie zal de artiest een op maat gemaakte set spelen. Maar een regulier optreden is uiteraard ook mogelijk. Het kan voor de nodige reflectie zorgen, ter ontspanning of het overbrengen van een boodschap op humorvolle wijze.

Training
Het is niet voor iedereen weggelegd om voor een groep mensen een presentatie te geven. We hebben een aantal comedians in onze stal om trainingen te geven op uw bedrijf ter plekke danwel bij Club Haug met als doel een om op een comfortabele en luchtige wijze je presentatie uit te voeren of een boodschap op een luchtige manier over te brengen.

Dagvoorzitter
Meerdere van onze comedians worden regelmatig gevraagd als dagvoorzitter voor een event van uw organisatie. Als geen ander kunnen zij op een prettige wijze sturing geven aan het verloop daar van.